dijous, 4 de novembre del 2010

ACORDS DE L’ASSEMBLEA DE PARES I MARES

Ahir, dimarts 2 de novembre, varen venir a l’Assemblea de Pares i Mares tres mestres representants de l’equip docent per explicar les seves reivindicacions i demanar a l’Assemblea treballar conjuntament per la millora de les condicions de l’ensenyament públic.

Reunits en Assemblea, amb una assistència d’un 8% de famílies de l’escola, s’ha arribat als següents acords:

F Després d’haver debatut sobre la situació actual a l’escola, l’Assemblea decideix donar suport a la comissió mixta per a trobar alternatives, entenent que d’aquesta manera i potser en un termini d’un mes més o menys, es podrà desencallar la situació i començar a treballar per les sortides i colònies

F L’Assemblea demanem que ja que les mesures alternatives es treballen com a escola, la decisió final sobre quines mesures siguin més adients es prengui en Consell Escolar, doncs entenem que d’aquesta manera tindran més força

F S’ha votat la nova Junta de l’AMPA, formada per 8 pares i mares

F S’ha fet constar que ja es poden presentar les candidatures pel Consell Escolar, tot aquell qui estigui interessat que ho comuniqui a Direcció.

1 comentari:

  1. Entenc que l'assistència a l'assemblea del dia 2 no va ser prou multitudinària i que els qui no van assistir són responsables de no haver fet sentit la seva veu. Però, tot i amb això, haig d'assenyalar que la decisió presa el dia 2 no reflecteix en absolut el sentir expressat per la majoria d'assistents a l'assemblea multitudinària del 19 d'octubre. Trobo que hauríeu d'haver recollit aquest sentiment general.

    Per altra banda, considero que l'elecció de la nova Junta no s'ha fet amb transparència. No m'hi sento representada. A més, a l'ordre del dia no figurava la intervenció de les mestres. Un altre indici de manca de transparència.

    La gestió de l'escola m'està decebent molt.

    ResponElimina